Tuesday, June 7, 2011

cintan-cintun


di sini...
menulis semulaaa....
kisah cintan-cintun.....
takut dikecawakan?
makanya..mestilah takut bercinta kan...
ohh...sangsi-sangsai dibuat nyerr...
kadang kala sukar untuk memahami seseorang...
tetapi..mudah pula jatuh sayang...
kadang-kala...
hati tertanya-tanya...
kenapa kadang-kala dia okay saja?
kenapa kadang-kala dia macam lain?
sangsi-sangsai lah.. -.-''
kadang-kala rasa macam tepuk-tepuk tangan sorang2...
kadang-kala rasa macam tepuk-tepuk tangan bersama..
konpius-fuse terbakar..
itu lah sebabnya..
masih ada ragu-ragu di hati...
penting sangatkah tittle 'couple' tu?
tidak mengerti...
-.-''

1 comment:

  1. title couple tu, kalau diikutkan zaman remaja kita, act, penting. tp watpe pentingkan title couple kalau hati kita yg terseksa kan? bila dah tiba masa kita dapat title couple tu kita pegang la title tu dgn rasa tggjwb, bkn dgn rasa bangga.
    HAHA. AMIK, PJG LEBAR AKU BEBEB

    ReplyDelete